Τι ακριβώς δώρα θα πάρουν όσοι συμμετάσχουν στον διαγωνισμό;

Τα δώρα που παίρνει ο κάθε διαγωνιζόμενος είναι κυρίως Μαθηματικού περιεχομένου. Θα είναι αντίστοιχα του 2020, με μικρές αλλαγές. Τα δώρα του 2020 ήταν:

1) Το βιβλίο «Καγκουρό: Μαθηματικά για όλους», τόμος 14 (2020). Πρόκειται για καλαίσθητο βιβλίο μεγέθους 21 x 30 εκ. με 112 σελίδες, σε τετραχρωμία, που θα περιέχει:
• τα θέματα όλων των επιπέδων,
• τις λύσεις όλων των θεμάτων,
• Μαθηματικά άρθρα – ασκήσεις για κάθε τάξη,
• γρίφους για όλους και άλλα συναφή.

Το βιβλίο αυτό είναι γραμμένο με τρόπο ώστε τα Μαθηματικά να εμφανίζονται ως παιχνίδι.

Το βιβλίο το παραλαμβάνουν όλοι οι εγγεγραμμένοι μαθητές περίπου τρεις εβδομάδες μετά τον Διαγωνισμό, πάντως πριν από τις διακοπές του Πάσχα 2021.

2) Ένα μικρό παιχνίδι παραλλαγή του 2 x 2 x 2 κύβου του Rubic. Επίσης παίρνουν ένα χαρτονάκι με ένα ενδιαφέρον Μαθηματικό παιχνίδι (δίνονται την ημέρα του διαγωνισμού).

Τα δωράκια αυτά οι εγγεγραμμένοι μαθητές τα παραλαμβάνουν την ημέρα του Διαγωνισμού

Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντες παίρνουν:

3) Καλαίσθητη Βεβαίωση Συμμετοχής στον διαγωνισμό, που μπορεί να κορνιζωθεί (δίνεται την ημέρα του διαγωνισμού).

Τα παραπάνω δώρα θα τα πάρουν όλοι, απλά και μόνο με τη συμμετοχή τους, ακόμα και αν δεν απαντήσουν σε κανένα ερώτημα. Όσοι για κάποιο λόγο δεν προσέλθουν στον διαγωνισμό ενώ έχουν κάνει εγγραφή, δεν θα χάσουν τα δωράκια τους. Θα τα πάρουν στο ακέραιο με εξαίρεση την Βεβαίωση Συμμετοχής.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα αντίστοιχα δώρα προηγούμενου έτους. Εάν επιθυμείτε να τα προμηθευτείτε, αναζητήστε τα στα βιβλιοπωλεία ή απευθείας από το Καγκουρό.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα φετινά δώρα και άλλες πληροφορίες για μαθητές.

Was this answer helpful ? Ναι / Όχι
Copyright © 2021 Καγκουρό Ελλάς