Προσωρινή κρυφή σελίδα

Τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις μέρος στον Ηλεκτρονικό διαγωνισμό Καγκουρό το 2020.

Διάβασε εδώ τις οδηγίες βήμα-βήμα για να ξέρεις τι να περιμένεις.

1. Βρες από την λίστα ΕΓΓΡΑΦΕΣ στην αριστερή μεριά της σελίδας την πόλη σου.

2. Επίλεξε ένα “Κέντρο Εξέτασης” που είναι κοντά σου, και έλα σε επαφή με τον Υπεύθυνο Εξέτασης του σχολείου.

3. Εγγράψου στον διαγωνισμό πληρώνοντας την συνδρομή των 12,50€ στον Υπεύθυνο Εξέτασης. Θα χρειαστεί να του δώσεις τα παρακάτω στοιχεία, οπότε καλό θα είναι να τα έχεις έτοιμα:

Όνομα   Επίθετο   Όνομα πατρός   e-mail
Σχολείο στο οποίο είσαι μαθητής/μαθήτρια   Την τάξη που πηγαίνεις (Β’ Δημοτικού ως Γ΄ Λυκείου)

Το e-mail είναι απαραίτητο γιατί εκεί θα σου σταλεί ο σύνδεσμος που θα σε οδηγήσει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα διαιωνιστείς στις 23 Μαΐου. Θα πρέπει να προσέξεις να είναι σίγουρα σωστά γραμμένο, αλλιώς δεν θα μπορέσεις να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό ηλεκτρονικά.

4. Μία εβδομάδα πριν τον διαγωνισμό, θα λάβεις στο e-mail που δήλωσες παραπάνω ένα προσωπικό μήνυμα με οδηγίες για να διαγωνιστείς, και έναν σύνδεσμο. Το μήνυμα που θα λάβεις θα έχει τα στοιχεία που δήλωσες, και ο σύνδεσμος που θα λάβεις είναι ατομικός για εσένα.

Πατώντας τον ατομικό σου σύνδεσμο, θα οδηγηθείς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του διαγωνισμού, ο οποίος θα είναι ενεργός στις 09:00 το πρωί στις 23 Μαΐου 2020.

5. Την ημέρα του διαγωνισμού, πατώντας τον σύνδεσμο που πήρες στο e-mail σου, θα οδηγηθείς σε μια σελίδα με το όνομά σου και μια υπενθύμιση από τις παραπάνω οδηγίες.

Πατώντας το κουμπί “Ξεκίνα τώρα” θα δεις τις ερωτήσεις του διαγωνισμού του επιπέδου σου. Ο χρόνος θα ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα από την ώρα που θα εμφανιστούν οι ερωτήσεις.

Μόλις σιγουρευτείς ότι έχεις τελειώσει (προτείνουμε να ξεναδείς όλες τις ερωτήσεις αν προλαβαίνεις, μήπως έχεις κάνει λάθος ή διαφωνείς με κάποια απάντηση που έχεις επιλέξει), μπορείς να πατήσεις το κουμπί “ΤΕΛΟΣ”. Προσοχή, μπορείς να το πατήσεις μόνο μία φορά, καθώς μετά δεν θα μπορείς να επιστρέψεις για να κάνεις αλλαγές. Θα οδηγηθείς σε μία νέα σελίδα, όπου θα δεις την τελική σου βαθμολογία. Σου ευχόμαστε καλά αποτελέσματα.

6. Μετά τον διαγωνισμό, θα λάβεις ατομική φόρμα με αναλυτική βαθμολογία σου.

7. Λίγες ημέρες μετά τον διαγωνισμό, θα παραλάβεις όλα τα δώρα σου από το Κέντρο Εξέτασης το οποίο έκανες εγγραφή.

Σου ευχόμαστε καλά αποτελέσματα.

Copyright © 2024 Καγκουρό Ελλάς